Otomatik kapı ve kepenk sistemleri

Otomatik kapı ve kepenk sistemleri
  • 25 Mart 2024

Otomatik kapı ve kepenk sistemleri farklı kullanım alanlarında çok çeşitli özelliklerde modern hayatımızın vazgeçilmez bir parçasıdır.

Otomatik kapı ve kepenk sistemleri

Modern çağın ihtiyaçları göz önünde bulundurulduğunda ister güvenlik olsun ister konfor olsun hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olmuştur.

Otomatik Kapıların taşıma kapasitesileri ve  açılma hızları farklılık göstermekte olup isteğe göre üretilip ayarlanablmektedir.

Bu Otomatik Kapıların kullanım alanları genel de villa tipi evler, müstakil evler, bahçe evleri olurken otomatik kepenk sistemleri daha çok dükkan, ofis ve garajlar da kullanılmaktadır.

Otomatik Kapılar açık kalma süresi 0,5-30 sn olup ayarlanabilmektedir. Voltaj aralığı ise genelde 150-320 volt şeklindedir.

Herhangi bir elektrik kesintisinde 4-6 kg gibi bir kuvvet uygulayarak elle  açılabilmektedir.

Bu kapı ve kepenkler sessiz sarsıntısız uzun ömürlü genel de masraf çıkarmayan motor sistemine sahiptir.

Kapı ve kepenklerin kapanması sırasında kapının kapanmasına engel olacak cisimleri algılama özelliğine sahip sensör sistemleri ile güvenlik arttırılmıştır.

Bu otomatik kapıların  ve kepenklerin  kullanımı kolay ve zahmetsizdir.  Evinizin veya işyerinizin vizyonuna uygun ve sizi temsil edecek kalite ve estetik zevkinize uygun bir çalışma yapabilirsiniz.

Your browser does not support the video tag.

 

Yeni bir proje için veya tamir ve bakım için bizi arayın.

Aksu Kepenk

05061473433

 

 

Whatsapp Destek Hattı !